Over ons

Het nieuwe huren eenvoudig en online


Sinds 2013 speelt Licht Geluid Oostzaan in op de toenemende vraag naar het online huren van audiovisuele apparatuur. Mede hierdoor hebben wij heel veel mooie opdrachten mogen uitvoeren voor kleine bedrijven en multinationals in de regio Amsterdam.

Het verhuurproces is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat u binnen een paar stappen online apparatuur kunt huren.


Missie

Onze missie is om het huren van professionele licht, geluid en beeld apparatuur zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Hier sluit de online verhuurshop van Licht Geluid Oostzaan volledig bij aan. Naast het online verhuur gemak ontzorgen wij onze klanten door self- en fullservice verhuur mogelijkheden aan te bieden:

  1. Zelf ophalen en retourneren. Lees meer
  2. Transport. Lees meer
  3. Opbouw en afbouw. Lees meer
  4. Bediening en technische ondersteuning tijdens uw event. Lees meer

Licht & Geluid verhuur Oostzaan staat bij klanten bekend om

Snel, eenvoudig en online apparatuur huren met een goede service en persoonlijk contact. Zowel onze particuliere als zakelijke klanten waarderen dit enorm. We geven advies over de audiovisuele invulling en leggen duidelijk uit hoe u onze apparatuur kunt inzetten, zonder onnodig veel technische termen die u waarschijnlijk toch niet begrijpt. Mocht u hierin wel geïnteresseed zijn, dan vinden wij het hartstikke leuk om u alles te vertellen over onze apparatuur. We blijven natuurlijk audiovisuele techneuten;).


U heeft audiovisuele apparatuur nodig en wilt deze eenvoudig kunnen huren. De apparatuur moet doen waar het voor bedoeld is; uw feest of evenement verrijken en gasten een geweldige ervaring geven.

U wilt:

  • Apparatuur eenvoudig, snel en online bestellen
  • Professionele AV apparatuur huren
  • Plug and play apparatuur huren
  • Apparatuur laten bezorgen, opbouwen en afbouwen op locatie
  • Apparatuur die u makkelijk zelf kunt gebruiken of door ons laat bedienen tijdens uw event

Dit zeggen onze klanten

Goed advies en volledig ontzorgd

Goed advies, volledig ontzorgd en onze wensen uitermate goed vertaald naar een mooie bijeenkomst op een bouwplaats in Amsterdam. Echt een aanrader!

- Richard, Bouwgroep Dijkstra Draisma

Prima service

Prima service, betrouwbaar en vriendelijk!

- Tom, Amsterdam

5-jarig bestaan van onze organisatie

mede dankzij de zeer behulpzame mannen van Licht & Geluid verhuur Oostzaan is het feest een groot succes geworden!

Nils is vooraf bij ons langsgekomen om een plan te maken voor geluid en verlichting. Zijn expertise heeft gezorgd voor sfeervolle ruimtes, goede presentatie van ons werk en topgeluid. Alle apparatuur werd aangesloten, maar ook het meedenken over het stroomplan, netjes wegwerken van de kabels en het tillen van de Airhockey-tafel(!) was geen probleem voor ze.

- Jalt, Amsterdam