Bekijk ons uitgebreide assortiment Licht, Geluid en Beeld verhuur artikelen!

klanten licht geluid oostzaan zijn tevreden

Presentatie FysioHolland

Geluidsinstallatie in de verhuur voor een presentatie van FysioHolland in Amsterdam-Noord.

Op 7 maart heeft Licht & Geluid verhuur Oostzaan de geluidsapparatuur verzorgd voor een presentatie van FysioHolland in Evean De Krimme te Amsterdam.

3 dagen voordat de presentatie plaats vond werd ik gebeld door een medewerkster van FysioHolland, of wij de geluidsapparatuur wilden verzorgen voor hun presentatie. Het ging om een presentatie voor ongeveer 50 personen in een redelijk ruime zaal en de presentatie zou gegeven worden door 1 medewerker van Fysio Holland. De meest geschikte set voor zo'n soort presentatie is presentatie set bedraad klein of presentatie set draadloos klein. FysioHolland wilde graag onze presentatie set bedraad klein huren. Een uitstekende keuze.

Presentatie set klein bedraad:
Deze installatie bestaat uit 2 actieve speakers, P.A. mixer, bedrade microfoon. Uiteraard wordt alles geleverd met bijbehorende bekabeling en statieven.

Wilt u ook professionele geluidsapparatuur of een geluidsinstallatie huren voor uw presentatie?

Een presentatie geven kan voor behoorlijk wat stress zorgen. Met professionele, eenvoudige en kwalitatieve geluidsapparatuur weet u in ieder geval dat u goed te verstaan bent en hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij sluiten alles correct aan en gaan niet weg tot dat u alles begrijpt en u geen vragen meer heeft. Dat is de op- en afbouw service van Licht & Geluid verhuur Oostzaan.

Huur hier een van de geselecteerde presentatie sets:
Presentatie set bedraad klein
Presentatie set draadloos klein
Presentatie set bedraad middel
Presentatie set draadloos middel
Presentatie set bedraad groot
Presentatie set draadloos groot

Specifieke wensen of een presentatie set op maat? Neem dan contact op.
Wij kunnen ook een presentatie set op maat samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer of beamerscherm.

Podium Internationale Vrouwendag 2015

Podium 3x2 meter in de verhuur op Internationale Vrouwendag.

Op 8 maart werd er in Nederland volop stil gestaan bij de Internationale vrouwendag. Er zijn hiervoor dan ook talloze evenementen georganiseerd door heel Nederland. Een aantal weken geleden kregen wij een aanvraag van stichting De Acacia uit Deventer of wij een podium wilden verzorgen voor een bijeenkomst in het Postillion Hotel te Deventer op 9 maart. De bijeenkomst stond in het teken van de Internationale vrouwendag, en hier zijn dan ook veel genodigden op afgekomen.

De Acacia heeft er voor gekozen het podium 3x2 meter bij ons te huren. Op de foto hieronder kunt u ons podium zien.


Wilt u ook een podium huren?

Een podium huren voor uw feest, evenement, beurs, expositie etc?
Bij Licht & Geluid verhuur Oostzaan kunt u voordelig een podium huren. Het bovenstaande podium is verkrijgbaar in de volgende formaten: 3x2, 4x3 en 5x3 meter.

Kies hier uw podium:

Podium 3x2 meter huren
Podium 4x3 meter huren
Podium 5x3 meter huren

Tags: Podium huren, podium verhuur, podium huren Amsterdam, podium verhuur Amsterdam,  podium huren Haarlem, podium verhuur Haarlem, Podium huren Zaandam, podium verhuur Zaandam

Vernieuwde website Licht & Geluid verhuur Oostzaan

Vernieuwde website Licht & Geluid verhuur Oostzaan Online
Na maanden denken en werken is de vernieuwde website van Licht & Geluid verhuur Oostzaan eindelijk af. De website is op alle punten verbeterd als je het mij vraagt. Door de groei die Licht Geluid Oostzaan het laatste jaar heeft gemaakt werd het tijd voor een nieuwe website. De oude website gaf geen goed beeld van de groei die gemaakt was en miste een stukje professionaliteit en uitstraling. De grootste verbeteringen zijn: Het online reserveringsformulier, huisstijl en professionaliteit.

Een website gebouwd om te groeien
Omdat wij de aankomende jaren blijven groeien moest er uiteraard een website gebouwd worden die deze groei aan kan.
De structuur en pagina’s zijn zo opgebouwd dat er zowel in assortiment als service ruimte is voor groei. Ons licht en geluidsapparatuur assortiment wordt met de week groter en door verschillende aanvragen ook steeds breder. Hierdoor leveren wij straks buiten licht en geluidsapparatuur ook verwante artikelen zoals: Podia, TV’s, Beamers, special effects etc. Onze diensten breidde zich hierdoor ook uit, denk hierbij aan DJ shows en complete evenementen verzorging.

Verbeteringen
Ten eerste is er een huisstijl ontworpen die past bij het vernieuwde logo die sinds 2013 het beeldmerk is van Licht & Geluid verhuur Oostzaan. Er is gekozen voor een opvallende kleur blauw en de basis wordt gevormd door verschillende grijstinten. Blauw staat o.a. voor: Betrouwbaar, Eerlijk, Verstandig, Deskundig, Verantwoordelijk, Zakelijk, Veilig, Koel, Rust etc. etc.
Dit is ook wat wij willen uitstralen naar onze klanten. Licht & Geluid verhuur Oostzaan staat voor eerlijk zaken doen en professioneel en deskundig adviseren. Licht en geluid huren moet voordelig, eenvoudig en bereikbaar zijn voor iedereen met de klant altijd op nummer 1.

Nog meer verbeteringen
Het tweede grote verbeterpunt is het online reserveringsformulier. Mijn webbouwer is er een tijdje mee bezig geweest en het resultaat mag er wezen! U ziet in 1 oogopslag een overzichtelijke pagina met producten met op dezelfde pagina meteen uw reserveringsformulier. Zo hoeft u nooit op meerdere pagina’s te klikken om bij uw reservering te komen, dat is nou eenvoudig. In het reserveringsformulier ziet u meteen de totaalprijs, u weet direct waar u aan toe bent en hoeveel het u gaat kosten.

...
Een aantal andere verbeteringen zijn social media, video’s, structuur en overzichtelijke en informatieve pagina’s. Vanaf nu staan al onze social media kanalen FacebookGoogle plus en Youtube in verbinding met onze website. Via deze kanalen blijft u op de hoogte van alle werkzaamheden en de laatste nieuwtjes van Licht & Geluid verhuur Oostzaan.

Video’s; aansluiten van licht en geluidsapparatuur
Bij alle productpagina’s staat tegenwoordig een tabblad ‘’Video’’. Hier worden instructie video’s geplaatst. Door het bekijken van deze instructie kunt u straks zelf eenvoudig en snel onze licht en geluidsapparatuur aansluiten. Niet alle producten worden voorzien van een video. Sommige installaties zijn namelijk te complex om zonder enige ervaring te installeren, dat doen wij namelijk graag voor u! Door het bekijken van de video krijgt u ook een goed beeld wat voor apparatuur u precies kunt huren.

Licht en geluidsapparatuur assortiment
Op dit moment kunt u bij ons de volgende licht en geluidsapparatuur huren: Complete geluidsinstallaties, complete disco sets, speakers, spraak/presentatie sets, DJ sets/apparatuur, DJ booths, microfoons, complete licht sets, discolampen en accessoiresZoals al eerder aangegeven wordt ons assortiment steeds groter. Voor complete evenement verzorging of maat werk kunt u contact opnemen.

Reageer en/of deel!
Ik hoop dat u door het lezen van dit artikel een duidelijk beeld heeft gekregen van onze vernieuwde website. Het reageren, liken en delen van dit artikel wordt ontzettend gewaardeerd.

Uw audiovisueel partner tijdens presentaties, evenementen en feesten.
  • Zeer hoge klanttevredenheid
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Wij werken ook op zaterdag en zondag
Gespecialiseerd in o.a. Business to Business events, technische ondersteuning tijdens presentaties, bruiloften, productlanceringen, drive in shows, DJ shows, bedrijfsopeningen en verjaardagsfeesten.